Verder in onze flats - St Joost van Beek Flats

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

In het Leyerwaard is er een fitness ruimte gerealiseerd door de bewoners van de Joost van Beek Flats dit wordt beheerd door Greet Pijl die zorgt dat het s'morgens open gaat en s'avonds weer afsluit.

Het is iedere dag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur en het is voor iedereen GRATIS, gezien dat er beperkte ruimte is verzoeken wij u vriendelijk om met elkaar af te spreken anders loop je elkaar in de weg.

Deze ruimte is te vinden in de Leyerwaard op de 3e etage.

Wel graag het volgende het gebruik van dit apparatuur geschied volledig voor eigen risico, Woonstad en de beheerster aanvaarden dan geen enkele risico van schade en of letsel.

Wij vragen u vriendelijk voorzichtig met het appatuur om te gaan mocht er onverhoopt iets stuk gaan meld dit dan direct even bij de beheerster.

Apparatuur in deze ruimte zijn door giften van onze medebewoners aan ons beschikbaar gesteld daar zijn we ook dankbaar voor, mocht u nog iets hebben wat hier ook geschikt voor zal zijn dan horen wij dit graag.

De ruimte wordt beschikbaar gesteld door Woonstad waar wij ook onze dank aan willen geven.


Niets op de televisie neem dan eens een goed boek

Ook hebben wij in onze flats een eigen bibliotheek jazeker u kunt hier boeken huren tegen geringe kosten van € 0,15 per week/boek, wij hebben meer dan 2000 titels op voorraad waarvan zo'n 200 boeken zgn. grote letter boeken zijn dus echt voor ieder wat wils.

Deze bibliotheek wordt onderhouden door twee lieve dames Tini Stienstra en Corrie Franken en hun bibliotheek is gevestigd aan de Leyerwaard op de 4e etage.

Wij zijn geopend iedere maandagmiddag van 13.00 en 14.00 uur.

Graag heten wij u van harte welkom in onze bibiotheek

Tini en Corrie


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu