Logeerkamers - St Joost van Beek Flats

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Om uw gasten op te kunnen vangen

Er is een mogelijkheid om uw gasten te laten overnachten in onze flats er zijn 4 logeerkamers in onze flats aanwezig 2 stuks Leyerwaard en 2 in de Grienderwaard, hier kunnen de bewoners gebruik van maken voor familie of vrienden als deze willen blijven logeren.

De logeerkamers zijn voorzien van o.a. Douche, Toilet, Complete keuken, Televisie en een zithoek.

U dient wel een reservering te doen bij de huismeester om hier gebruik van te kunnen maken, maar doe dit op tijd om terleustelling te voorkomen.

De kosten zijn vastgesteld op 1e Nacht € 20,00 voor volgende nachten € 15,00 de betalingen geschied alleen per PIN bij de huismeester.

De kamers zijn medio 2013/2014 geheel opgeknapt.

Alle kamers zijn ROOKVRIJ

Wij vertrouwen erop dat u de kamer normaal gebruikt en achterlaat zodat de volgende gast die na u komt ook weer in een nette kamer komt. Mocht er onverhoopt iets kapot gaan of defect raken meld dit dan direct aan de huismeester, mocht er achteraf toch een schade geconstateerd worden en die niet is gemeld, dan worden de kosten verhaald bij de bewoners die de kamer het laatst hebben gehuurd.

Openingstijden van de huismeester is iedere dinsdag en donderdag van 13.00 en 14.00 uur (houd de publicatieborden (Bij de liften) in de gaten tijden kunnen afwijken)

Woonstad Rotterdam
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu